ALGEMENE VOORWAARDEN Per Tutti i Gusti  Antique Brocante Curiosa:

 1. Onze gegevens:

Per Tutti i Gusti
Antique Brocante Curiosa
Adres te verkrijgen bij eenvoudige Email: info@pertuttigusti.be

PerTutti i Gusti is een webshop en beschikt niet over een fysieke winkel.

Ondernemingsnummer: BE 0672.464.673

 1. Bankgegevens:

IBAN:    BE27 0636 1906 7573
BIC:       GKCCBEBB
t.n.v.     Per Tutti i Gusti

 1. Bestellen:

Na je bestelling ontvang je van ons een bevestiging per e-mail. Daarin staat het volledige aankoopbedrag inclusief de verzendkosten en ons bankrekeningnummer. Ga niet eerder over tot betaling, wacht tot je deze bevestigingsmail hebt ontvangen.

 1. Onze Prijzen:

De vermelde prijzen zijn in euro’s, geen van onze artikelen zijn nieuw, en dus niet onderhevig aan het btw tarief.
De bedragen zijn exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.
De genoemde prijzen zijn voorbehouden van eventuele typefouten en prijswijzigingen.

 1. Onze Producten:

Geen van onze producten zijn nieuw. Niet nieuw betekent dat het artikel doorleefde charme heeft maar ook  dat er soms gebruikssporen of mankementen kunnen zijn. Wij proberen uiteraard zo goed mogelijke items af te leveren, gebruikssporen of mankementen worden altijd vermeld.
Heb je daarna nog vragen, dan beantwoorden we ze graag en eerlijk.
Houdt er ook rekening mee dat de brocante artikelen, 2e-hands en uniek zijn.
Er is dus meestal maar 1 exemplaar van. Een artikel kan dus helaas net verkocht zijn.

Voor alle producten is er op Internet uitvoerig onderzoek gedaan, dit leverde voor een heel pak van de producten een bijzonder verhaal op. Dit verhaal wordt weergegeven in de productbeschrijving.

 1. Betalingstermijn:

In de webshop bestelde artikelen dienen binnen 7 dagen na ontvangst van de bevestigingsmail betaald te zijn. Is je betaling na 7 dagen nog niet bij ons binnengekomen dan annuleren wij de bestelling, en zullen de bestelde artikelen weer te koop aangeboden worden.

Afhalen van de artikelen is in overleg mogelijk. Voor afhalen geldt ook een termijn van 7 dagen, tenzij anders overeen gekomen. We beschikken momenteel niet over Bancontact, daarom vragen wij u het geld contant te voldoen, of per bank over te maken.

 1. Levering:

Wij nemen je bestelling binnen 2 werkdagen in behandeling. Als de betaling bij ons binnen is zullen wij zo spoedig mogelijk de bestelling verzenden. Op de dag van verzenden ontvang je hierover een bericht, voorzien van track&trace-code, zodat je het pakket online kunt volgen.
.
Bestellingen zullen door ons altijd met uiterste zorg verpakt worden en in goede staat worden aangeleverd bij de vervoerder. Het verzenden van bestellingen is altijd voor risico van de koper. Per Tutti i Gusti is niet aansprakelijk voor beschadigingen en/of het verloren gaan van artikelen tijdens het vervoer.

Wij stellen het zeer op prijs dat je ons via e-mail of het gastenboek laat weten of een pakketje goed is aangekomen en aan je wensen voldoet.

 1. Verzendkosten:

Alle items kunnen per pakket of post (afhankelijk van grootte en gewicht worden opgestuurd), tenzij anders vermeld. Wij hanteren in België de tarieven van de post, DHL, DPD of van Kiala. Dit geldt ook voor Nederland, Luxemburg, Frankrijk en andere landen.  Wij bezorgen U het juiste verzendingstarief per mail.

Wij proberen onze items altijd zeer zorgvuldig te verpakken. Mocht er tijdens het transport toch iets gebeuren, dan zijn wij hier niet verantwoordelijk voor.

 1. Ruilen:

Mocht je niet tevreden zijn met de ontvangen artikel(en), dan is het mogelijk dat je deze op eigen kosten binnen 14 dagen na ontvangst aan ons retour zendt.
Neem hierover wel vooraf contact met ons op via email: info@pertuttigusti.be

Het artikel dient uiteraard in dezelfde staat te zijn als waarin we het artikel hebben verzonden.
Wij accepteren geen ongefrankeerde zendingen. Zendingen onder rembours worden niet geaccepteerd.
Indien het teruggestuurde artikel voldoet aan deze voorwaarden, wordt het aankoopbedrag binnen 21 dagen teruggestort op de door klant opgegeven bankrekeningnummer.
De gemaakte verzendkosten worden niet terugbetaald.

 1. Privacy:

Alle adresinformatie en persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van de bestelling en zullen nooit aan derden worden verkocht.

 1. Copyright:

De inhoud van deze website, inclusief teksten en foto`s, zijn eigendom van Per Tutti i Gusti en mag niet zonder onze toestemming gebruikt worden.

 1. Wijzigingen:

Per Tutti i Gusti behoudt zich het recht voor de algemene voorwaarden en de inhoud van haar website tussentijds te wijzigen.